vankata_97 Добавено Януари 25, 2011 Доклад Share Добавено Януари 25, 2011 някой чел ли е тази книга? имам няколко въпроса... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Канел Добавено Януари 25, 2011 Доклад Share Добавено Януари 25, 2011 Аз съм я чел преди повече от 10 години, така че не си я спомням много добре. Но кажи си въпросите, Ванка. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vankata_97 Добавено Януари 25, 2011 Автор Доклад Share Добавено Януари 25, 2011 е защо душите се връщат на земята Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Канел Добавено Януари 25, 2011 Доклад Share Добавено Януари 25, 2011 е защо душите се връщат на земята Ами то в книгата си го пише - за да се учат и за да изпълняват ролите, които Бог им е отредил в драмата на живота. Ти май не си чел книгата, а, признай си. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vankata_97 Добавено Януари 25, 2011 Автор Доклад Share Добавено Януари 25, 2011 чел съм я, ама точно това не ми е ясно пък и този твърде образовано говори бе Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Канел Добавено Януари 25, 2011 Доклад Share Добавено Януари 25, 2011 Виж сега, братко, всяко нещо с времето си. Още си млад, ще натрупаш опит и ще ги схванеш тия работи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Януари 26, 2011 Доклад Share Добавено Януари 26, 2011 За един живот може да се научи много, но дали може да се научи достатъчно? Имаме толкова примери на велики хора, и за какво са тези примери, ако не за да се научим да бъдем като тях. Един живот е крайно недостатъчен за да може човек да реализира всички възможности за развитие, които съществуват пред него; да научи всичко, което може да научи; да изгради от себе си човека, в цялата пълнота, заложена от неговия Отец. Отговорът на въпроса „защо душите се връщат на земята?“ е пряко свързан с въпроса „каква е целта на съществуването на душата?“. И ако целта е самата душа да достигне, чрез опит и учение някакво ниво на съвършенство, то става очевидна и необходимостта от завръщане на земята, докато това не бъде осъществено. Когато някой не успее някъде в нещо, нормално е да опита отново; когато нещо не е възможно да бъде постигнато отведнъж, е нормално да се дадат повече възможности. И Бог е последният, който би направил изключение от това правило, т.е. да се примири с неуспеха на някого (още повече в такава колосална задача, каквато е пробуждането на човешката духовност) и да го лиши от нова възможност. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest pavletA Добавено Януари 27, 2011 Доклад Share Добавено Януари 27, 2011 Книгата "Пътят на душите" е интересна и вълнуваща.Автора споделя, своята опитност с пациенти, които търсят някакъв житейски отговор за сложни ситуации.Поставени под хипноза се пренасят в минали прераждания.Мен много ме впечатли историята на дама от Южните щати.Дошла да открие някаква истина за себе си под хипноза.Била с обикновена професия невзрачно облечена.На края след сеанса при сбогуване с Майкъл Нютън така го стиснала, че той се уплашил от силата на енергията, която носела. Невзрачни хора, но кой знае каква мисия имат сред нас. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts