Ива Крумова Добавено Юни 25, 2013 Доклад Share Добавено Юни 25, 2013 Здравейте,на 13 съм. Искам да отслабна в краката и малко в корема поне със 2кг. Моля Ви кажете какво да правя. Благодаря предварително Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Юни 25, 2013 Доклад Share Добавено Юни 25, 2013 Здравейте,на 13 съм. Искам да отслабна в краката и малко в корема поне със 2кг. Моля Ви кажете какво да правя. Благодаря предварително Правилното е, че казваш възрастта си. Първото, което ми идва да ти кажа е, че тялото ти е нормално за възрастта. Но понеже това няма да ти стигне, ще ти го кажа съвсем просто: не оставяй тялото ти да гладува. Тялото като гладува и трупа мазнина. Това означава да ядеш 4-5 пъти на ден като ядеш всичко, без следните неща: нищо със захар, нищо консервирано (това включва всички салами и сирена), нищо бяло нито рафинирано (без бял хляб, зехтин вместо олио и т.н. ), от месото само бяло пилешко или риба. Хубаво е винаги да се чувстваш сита. Слушай, и вземи иди на фитнес, но си вземи фитнес треньор. Предполагам ще разбереш, че отслабването струва пари, ако е цел Бъди готова да ги дадеш, за да успееш. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ива Крумова Добавено Юни 25, 2013 Доклад Share Добавено Юни 25, 2013 За сега съм на солети и многи вода и съм отслабнала малко. Благодаря за съвета Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Юни 25, 2013 Доклад Share Добавено Юни 25, 2013 За сега съм на солети и многи вода и съм отслабнала малко. Благодаря за съвета Хм, това е по-зле от това да се обесиш..... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Юни 25, 2013 Доклад Share Добавено Юни 25, 2013 (edited) Ива, моята дъщеря е на твоите години. От малка беше пълничка, не много, но имаше и по-слаби дечица от нея и това я притесняваше От една година ходи на танци, модерни, всеки петък и събота. Мога да ти кажа съвсем отговорно, че доста добра фигура и се извая..поне засега, дано да се запази и занапред Опитай и ти с танцуване Не спазва никакви диети и никога не е спазвала, между другото Редактирано Юни 25, 2013 от mvm Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ива Крумова Добавено Юни 26, 2013 Доклад Share Добавено Юни 26, 2013 Преди години ходих на същите танци,помогнаха ми но имам малко проблими и за това. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ISTORIK Добавено Юни 26, 2013 Доклад Share Добавено Юни 26, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=_3Jh9YdMA8g http://www.youtube.com/watch?v=LHtR-IIauSA http://www.youtube.com/watch?v=F9anKEDSotQ Eто нещо и от мен... Редактирано Юни 26, 2013 от ISTORIK Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юни 28, 2013 Доклад Share Добавено Юни 28, 2013 (edited) Книга "Зоната" - автор Бари Сиърс,2 части,гарантирано работи,става за хора,които консумират месо и млечни.Начин на хранене в съотношение,изключително подобрява здравословното състояние,отслабването е страничен ефект. Редактирано Юни 28, 2013 от Мария-София Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Юни 28, 2013 Доклад Share Добавено Юни 28, 2013 Kъм всички съвети прибавям един много важен- не пийте вода от чешмата, а само чиста изворна или минерална. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Юни 28, 2013 Доклад Share Добавено Юни 28, 2013 Да, обаче през лятото изворната вода трябва да се пие веднага или дори май е по-добре да не се пие, докато е горещо времето, защото ако престои няколко часа, в нея се излюпват речни организми. Сигурно зависи и какъв е извора Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
bakitta Добавено Октомври 29, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 29, 2014 С повече спорт и повече воля така се отслабва! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts