Violeta Aleksandrova Добавено Август 29, 2013 Доклад Share Добавено Август 29, 2013 -хубаво е. О....Да ....!!!!! ..Вярвай ми, по-хубаво от всичко което може да Усети физически тялото ти !! Апропо...имаше някакви самолети или точно хиликоптери с подобно ими.....?? С Уважение. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
innocencia Добавено Септември 15, 2013 Доклад Share Добавено Септември 15, 2013 (edited) Здравейте, и аз съм от трениращите летене насън. Само че обикновено ми се случва, когато много ме е страх… А то и наяве си ги имам същите страхове, но по никакъв начин не ги показвам. Страхувам се от кучета, например, след като едно черно жестоко ме нахапа, ей така, както си вървях… Та, често ги сънувам, на цели глутници дори, от всякакви породи и размери. Сигурно звучи откачено, но тогава се издигам над земята, първо на около половин метър, а после и повече, и летя… А летенето ми е особено, по-скоро не е летене, а ходене във въздуха, над земята. Но тогава ми е хубаво и се чувствам в безопасност, някак защитена горе. Наскоро сънувах, че някой ме тласка към ръба на пропаст, а аз бях с гръб към нея и в последния момент се сгънах надолу, опрях се на ръцете си и се задържах в поза Скорпион. После се оттласнах и извита в дъга, прелетях до камъните на дъното, за да избегна удара от падането. Изобщо, много е интересно да се лети насън, и ти се вдига адреналина даже... Редактирано Септември 15, 2013 от innocencia Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Same Sam Добавено Май 31, 2014 Доклад Share Добавено Май 31, 2014 Наскоро имах подобен сън 2 пъти (за месец някъде). Чувството беше уникално, но и в двата съня се случваше едно и също нещо. Долу горе ставаше въпрос за: Брат ми (8 годишен) беше намерил някаква ръкавица като тази на Iron Man - > http://1morefilmblog.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/05/ironman3.jpg Аз му я взех и си я сложих, и когато си протегнех силно ръката нагоре и се изтласках започвах да летя. Чувството беше уникално. После ходих да спасявам някакви животни и едни момчета искаха да ме бият, тичаха към мен а аз се пробвах да излетя, но ръкавицата не работеше... После май излетях не помня сънят. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Май 31, 2014 Доклад Share Добавено Май 31, 2014 Понеже темата е, дали някой е летял - да, всеки е летял насън и това е естествена компенсация. В това не трябва да се търси нищо велико, необичайно и извънмерно. Би било страшно, ако не се лети насън. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Юли 4, 2018 Доклад Share Добавено Юли 4, 2018 Сънищата с летене може понякога да са спомени от предишни животи на други планети, населени с интелигентни летящи същества. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts