Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Таро и Бременността

Guest Мона

Recommended Posts

Нека поговорим за тези проблеми и как те са отразени в картите, нека и жени с подобни ситуации пишат и споделят проблемите си, а ние ще се постараем да им помогнем. Има отговори, които са на една ръка разстояние, има много мъдрост и много истина в картите и е по-добре непреодолимото да се изтърпи, отколкото да живеем с илюзиите на сегашните си мечти. Осъзнавам и, че за надеждата няма доводи, ако прогнозите на Таро са негативни - именно прогнози, не предсказания. Таро не е игра и не е гадателска методика за луди или за скучаещи, Таро е наука и ползата от нея е само една: да се помага на хората.

Нека обсъдим комбинации, които говорят за проблеми с бременността, със заболявания на половите органи на жената и изобщо с майчинството.

Редактирано от Ивета
Линк към коментар

• Отговори 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Много сериозна тема и в същото време много съкровенна за много жени с проблеми. Но това са нещата от живота, който живеем.

Аз лично съм гледала за това дали една жена е бременна и комбинацията, която се падна си казах, не не е, да но излезе друго:). Въпросът беше Бременна ли е .... ? - Дяволът, Кралица меча, 9 пентакли. Е, оказа се, че е. Мислих си, че за да има бременност, в комбинацията трябва задължително да присъства Императрицата, но явно не е задължително нейното присъствие.

Имам и една друга комбинация, но на вече бременна жена, за проблем, който имаше по едно време. Щеше да ходи на лекар и моят въпрос беше какво ще каже докторът за проблема - 5 чаши, Кулата, Рицар чаши. Какво виждате Вие в тези карти?

Редактирано от Жур
Линк към коментар

Жур да не би да е имала проблем с околоплодната течност ? Нещо примерно като спукване на оклоплоден мехур, намелено количество течност или няккава недостатъчност общо казано свързано с водата.

Въобще някаква опасност от преждевеременно раждане ???

Иначе 9 пенткали в горната комбинация е разбираема , но предишните две ?? може би говорят за изпълнено желание и нещо което се е искало и очаквало много.

Линк към коментар

В 17.01.2011 г. at 6:41, novichka каза:

Жур да не би да е имала проблем с околоплодната течност ? Нещо примерно като спукване на оклоплоден мехур, намелено количество течност или няккава недостатъчност общо казано свързано с водата.

Въобще някаква опасност от преждевеременно раждане ???

По комбинацията 5 чаши, Кулата, Рицар чаши, която писах в предишния си пост - опасността беше от спонтанен аборт някъде към 3 - тия месец, Кулата говореше за това, но след постъпване в болница, нещата се оправиха.

Линк към коментар

• 1 month later...

Зададох следния въпрос

Как ще премине този път бременноста ми?

ВЪРХОВНИЯ ЖРЕЦ, 2 ЖЕЗЛИ, ПРИНЦЕСА НА МЕЧОВЕТЕ

Така като гледам картите смятам, че не се вижда проблем, единствено малко ме притесни последната карта,която според мен не е лоша и това е детето, но ме притесни това, че се явява под боя мечове

Вие как мислите?

Линк към коментар

Мила, Мони, виж как е преминала предната ти бременност :)

Имаш същите обстоятелства и същите хора ..

А как ще мине, зависи от теб

И ти си същата :)

Редактирано от Мона
Линк към коментар

Мона, радва ме това, че поне някой се отзова на въпроса ми :feel happy:

Проблемът е в това, че преди три месеца претърпях несполучлива бременност, много се надявам сега всичко да е наред, след като ходих на преглед се установи , че нещата не са много ясни и ще трябва да почакам до към 20.03 , за да стане ясно дали всичко е наред с бебето.

Линк към коментар

Искам да споделя нещо с вас.

Предният път, когато се случи това и загубих бебето си, бях питала картите седмица преди случката - как ще се развие бремеността ми- тогава картите за пореден път казаха истината, колкото и да не исках да повярвам - императрицата, краля мечове и непомня точно кои мечове бяха в трета карта. Тогава за първи път се разсърдих на картите и ги прибрах и повече не ги извадих до онзи ден в който публикувах въпросите си тук. От 8 години се занимавам с Таро и некога не бях постъпвала с тях така, но ето колко слаби сме хората и как когато неможев да приемем истината избива в нас агресията.

Едно знам и то е - Таро никога не лъже, просто ние хората не сме достатъчно силни да приемем истината и дори сме склонни да я изопачаваме

Линк към коментар

• 2 weeks later...

Пускам една комбинация за раждане, което трябва да е до една седмица. Въпросът е "Как ще протече раждането на жената?" Паж пентакли, 4 меча, 3 пентакли.

Понеже трябва да е нормално раждане, с този паж ми се струва, че може да се наложи и секцио, обаче не съм сигурна. Другото, което ме притеснява е 4 меча, не мога да преценя какво значи. Какво мислите Вие?

Линк към коментар

В 19.03.2011 г. at 7:21, Жур каза:

Пускам една комбинация за раждане, което трябва да е до една седмица. Въпросът е "Как ще протече раждането на жената?" Паж пентакли, 4 меча, 3 пентакли.

Понеже трябва да е нормално раждане, с този паж ми се струва, че може да се наложи и секцио, обаче не съм сигурна. Другото, което ме притеснява е 4 меча, не мога да преценя какво значи. Какво мислите Вие?

Плодът е момче, по Паж пентакли и 3 пентакли; тежко дете. Вероятно втори син в семейството, другият вариант е майката да има брат, който играе сериозна роля. Подлежи на обсъждане това, разбира се.

4 меча между пентакли - жената е имала наскоро неразположение, но не знам какво точно.

Не виждам необходимост от секцио. Раждане без проблем.

Детето може и да не е застанало "по правилата" в утробата на майка си, това е също много възможен вариант ...

Линк към коментар

В 19.03.2011 г. at 7:30, Мона каза:

Въпросът е "Как ще протече раждането на жената?" Паж пентакли, 4 меча, 3 пентакли.

Плодът е момче, по Паж пентакли и 3 пентакли; тежко дете. Вероятно втори син в семейството, другият вариант е майката да има брат, който играе сериозна роля. Подлежи на обсъждане това, разбира се.

4 меча между пентакли - жената е имала наскоро неразположение, но не знам какво точно.

Не виждам необходимост от секцио. Раждане без проблем.

Детето може и да не е застанало "по правилата" в утробата на майка си, това е също много възможен вариант ...

Да, бебето е момче:). Първо дете е в семейството. Майката има брат. Всички му обръщат голямо внимание.

Казваш тежко дете, не знам дали тя го е казвала, обаче аз всеки път, когато съм я виждала съм си мислела, че бебето и тежи, то всъщност това би трябвало да е нормално.

Всъщност не знам дали е имала някакво неразположение наскоро. Терминът е на 22, аз си мисля, че ще роди след тази дата, но може и да греша.

За това, дали е застанало правилно в утробата, ще дам обратна връзка като се роди и разбера.

Мерси за отговора;).

Линк към коментар

Според мен детето ще се роди живо и здраво, което е най-важното. Това заради 3 пентакли, тоест, раждането става факт, но с 4 меча има някакво усложнение, заради което може би ще се наложи оперативна намеса, макар че и това малко ми бяга. 4 меча е по-скоро карта за възстановяване след операция, а не за самата такава, така че може би става дума за някакъв друг проблем.

Линк към коментар

Цитат
Паж пентакли, 4 меча, 3 пентакли.

Аз също мисля, че детенцето ще се роди живо и здраво. 4 меча обаче ме притеснява. Също мисля за някаква оперативна намеса, зашиване или секцио. Може самите контракции да продължат малко повече време до като бебето се роди. Другото, което ми хрумва е просто на майката да й се наложи да се възстановява малко повече след операцията!

Момичета пускам една комбинация. Преди време гледах на една колежка, която много искаше дете, но така и не ставаше това и още не се е случило. Картите бяха 8 меча, Император и Страшен съд. Въпросът беше дали тази жена въобще ще си има свое дете? Тя е имала сериозни проблеми, но до колкото знам са излекувани. Заради 8 меча обаче си мисля, че има все още нещо, което не е открито и не е лекувано. Заради Императора си помислих, че е възможно и мъжа до нея да има някакви проблеми. Страшният съд на последна позиция просто за мен е "Не" !

Как мислите вие?

Линк към коментар

В 19.03.2011 г. at 8:25, Деяна каза:

Момичета пускам една комбинация. Преди време гледах на една колежка, която много искаше дете, но така и не ставаше това и още не се е случило. Картите бяха 8 меча, Император и Страшен съд. Въпросът беше дали тази жена въобще ще си има свое дете? Тя е имала сериозни проблеми, но до колкото знам са излекувани. Заради 8 меча обаче си мисля, че има все още нещо, което не е открито и не е лекувано. Заради Императора си помислих, че е възможно и мъжа до нея да има някакви проблеми. Страшният съд на последна позиция просто за мен е "Не" !

Как мислите вие?

Тежки карти са това.

Не знам защо, но Страшния съд тук ми заприлича на нейната агония. Мисълта за детето я съсипва.

Тя да има нещо наследствено, някакъв проблем? Това едното, другото някакъв проблем генетичен, който да и пречи да забременее?

И друго ми хрумна, някаква несъвместимост между двамата, това го споменавам, но само знам, че понякога това пречи да се създаде едно дете.

Тази жена много се тормози за въпроса с бебето, Тя само за него като че ли мисли. И това я убива психически.

Не знам дали съм права в това, което пиша.

Линк към коментар

В 19.03.2011 г. at 8:25, Деяна каза:

Как мислите вие?

Първо, проблемите й не са излекувани, има неправилно поставена диагноза и нещата са били - дали операция, дали не. Май не е избрала да се оперира, не знам това със сигурност - времето в тия карти е някак отдавна било, състояло се е някога. Дори проблемът е свързан с настиване, оттук тръгват нещата, за съжаление. Императорът е някакво запушване на нещо, проблем при преминаване на течност, на флуид, но това е малко друга тема.

Сега за детето, дали ще има: подминавам този въпрос и казвам, че вече се мисли за осиновяване. И освен това, страховита съпротива срещу такова решение.

Редактирано от Мона
Линк към коментар

Преди години момичето има сериозни проблеми. Налага се операция, но приятеля й я разубеждава. Той е уверен, че това е грешна диагноза. Тя отказва да се оперира и още е сигурна, че е постъпила правилно. Уж я лекуват, следва обгаряне на някаква раничка. Така и не забременява. Тя има и други здравословни проблеми. Не са само тези! Диагнозите, които й поставят са рак и някакъв друг лекар й казва за запушени тръби. Отива при друг и той я успокоява. Лекува я с мехлеми.

Както виждаме 8 меча остава и следва Страшен съд :( за съжаление!

Линк към коментар

• 4 weeks later...

Здравейте,

много интересна за мен тема.:sorcerer:

И аз съм бременна, в момента съм в 6-я месец, но избягвам да отварям карти и да задавам въпроси свързани с бремеността ми. Понеже в първите месеци имах проблеми и усложнения, приех за себе си , че положителната настройка и избягването на всякъкви отрицателни и натрапчиви мисли, които те измъчват денонощно дават най-добър резултат. Просто спрях да си задавам въпроси и приех максимата -каквото стане , това:yinyang: .

Единственото, което мога да посъветвам жените, които са бременни или желаят детенце е -очистете мислите си, дайте мир и спокойствие на душата си, не обръщайте внимание на хора , които ви притискат или ви внушават чувство за вина, тогава може и чудо да стане. И когато дойде времето, малката душица ще се ,,настани,, в чиста , заредена със светлина и топлина, защитена утроба. Защото , каквото е в душата и ума на майката се предава и на детенцето.

Сега по темата, ще споделя нещо с вас.

Началото на годината изтеглих по една карта за всеки месец.

За юни месец ми се падна карта Принцеса(или паж) чаши, тогава влизам в деветия(термина ми е средата на юли)

Тази карта понякога означава раждане на дете от женски пол, миналата седмица разбрах , че ще имам момиче.

Чашите също така означават, че човека е воден знак(Рак, Риби, Скорпион), така и се очертава.

Извода- картите показват понякога твърде точно онова , което предстои независимо дали е ЛОШО или ДОБРО, дали искаме да го приемем или не. НО до голяма степен зависи как ще се развият нещата и от нашата настройка, действие или бездействие, от това дали ще се самосъжаляваме и оплакваме или ще се изправим и ще гледаме напред с необременен ум и сърце.

Извинявам се за дългия коментар и ако съм станала досадна.

Успех на всички:thumbsup:

Линк към коментар

• 4 weeks later...

Познавам жена, която години наред полага неимоверни усилия да забременее, но така и не може, опитвано е няколко пъти ин витро и пак нищо.

Попитах какъв е проблема на тази жена да роди дете досега - Слънцето, 8 пентакли, Умереност.

Аз мисля, че се вижда по тази комбинация, че е опитвано много пъти това нещо, и всеки път е било с ентусиазъм и вяра, че може да се случи.

Но ми се струва, че тя има някакъв проблем - хормонален, тук може и да бъркам. И дори желанието и за дете е много силно.

Друго нещо, което ми хрумва сега е, че може да е прекарала нещо и като дете, и да и оказва сега влияние в това нещо.

Попитах и дали тази жена ще роди свое дете - 10 меча, 2 меча, Кралица жезли обърната.

Като видях картите си казах, не няма да роди. Преминала е през много страдания. Нещата са в голям застой, има и някаква невъзможност.

Възможно ли е да има и нещо наследствено тук, как мислите Вие? Може да има и някакъв съществен проблем тук, това също си го мисля и той да оказва влияние.

Какво мислите Вие по тези комбинации?

Линк към коментар

• 2 months later...

Полюбопитствах защо мой познат има странна реакция към теми свързани с деца и отговорът на Таро е Рицар жезли + Крал чаши +10 меч- дали не е стерилност вследствие на инфекция? На друг въпрос касаещ отношения, пак за същата персона, се появи обърнато Асо жезли (Рицар пентакли + Луна + Асо жезли-обърнато). Тези комбинаций ми говорят все за невъзможност за оплождане. Мислите ли, че съм на прав път?

Линк към коментар

В 21.07.2011 г. at 18:41, sve каза:

Полюбопитствах защо мой познат има странна реакция към теми свързани с деца и отговорът на Таро е Рицар жезли + Крал чаши +10 меч- дали не е стерилност вследствие на инфекция? На друг въпрос касаещ отношения, пак за същата персона, се появи обърнато Асо жезли (Рицар пентакли + Луна + Асо жезли-обърнато). Тези комбинаций ми говорят все за невъзможност за оплождане. Мислите ли, че съм на прав път?

Ас жезли обърнат е точно картата на оплождането. Пък и с Луна, чудесно се получава.

Крал чаши с 10 меча - съвсем други са проблемите.

Редактирано от Ивета
Линк към коментар

Здрасти Иве,

Коя е картата или комбинацията от карти "говореща' за стерилност при мъж? Някъде бях чела, че е обърнатото Асо жезли и затова така забих в тази посока. В изправена позиция навсякъде се приема за заплодяване ок, но и обърнато ли пак означава същото?

Какви проблеми индикира тук Крал чаши+10 меч?

Благодаря:)

Линк към коментар

Здравейте, виждате ли бременност в момента в тази комбинация?

Крал на жезлите - 7 пентакли - Асо Пентакли.

Мисля,че няма бременност, но ще се случи нещо значимо в семейството.

Отговорът ще е ясен до седмица.

Редактирано от LuAn
Линк към коментар

В 25.07.2011 г. at 12:32, LuAn каза:

Честно казано, странни карти са. Бременност - едва ли, някаква друга лайсна има тук, някакъв различен бекграунд, в основата на който е мъжа. Но Ас пентакли на тази позиция е малко като сливи за смет или кон за кокошка, големи планове и накрая сметката излиза погрешна. Хубавото обаче е, че е до константен пентакъл, каквато карта е 7 пентакли. А метафорично казано - трудно раждане ще е :)

Линк към коментар

В 26.07.2011 г. at 10:26, Ивета каза:

Честно казано, странни карти са. Бременност - едва ли, някаква друга лайсна има тук, някакъв различен бекграунд, в основата на който е мъжа. Но Ас пентакли на тази позиция е малко като сливи за смет или кон за кокошка, големи планове и накрая сметката излиза погрешна. Хубавото обаче е, че е до константен пентакъл, каквато карта е 7 пентакли. А метафорично казано - трудно раждане ще е :)

Благодаря,Ивета, Предполагам,че има неща които жената не е споделила, но таро й е отговорило.

Ще дам обратна връзка скоро.

Линк към коментар

В 26.07.2011 г. at 12:56, LuAn каза:

В 26.07.2011 г. at 10:26, Ивета каза:

Благодаря,Ивета, Предполагам,че има неща които жената не е споделила, но таро й е отговорило.

Ще дам обратна връзка скоро.

Бременност няма.

Линк към коментар

• Добави...