Mindfield Добавено Март 8, 2006 Доклад Share Добавено Март 8, 2006 Искам да използвам мълчанието във форума и да си позволя да честитя от името на всички мъже на жените мартенския празник! (макар и в този късен час) Бъдете благи, умни, нежни и женствени. С вашата проявена доброта, разумност и нежност светът става по-хармоничен, смислен, красив... @ЮлЯ@ 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Севдалина Добавено Март 9, 2006 Доклад Share Добавено Март 9, 2006 Любо, Благодаря ти за поздрава и хубавите пожелания! Надявам се наистина по-често да бъда блага, умна, нежна и женствена Сев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Март 9, 2006 Доклад Share Добавено Март 9, 2006 Благодаря ти,Любо, От името на всички жени, за добрите пожелания. Благодаря , че въпреки асоциациите с лошото време от вчерашния ден, вие мъжете не си мислите, че сме чак толкова сурови и студени, а можем да проявим присъщата за жените топлина, нежност, доброта, сърдечност, любов, разбиране, съчувствие... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Март 11, 2006 Доклад Share Добавено Март 11, 2006 БлааагоДарим ! Здрав + Добър+Разумен+Силен+Богат във всички светове винаги бъди и Бог да те благослови!Амин Добрите пожелания са винаги добре дошли...по- добре по-късно, отколкото още по-късно или пък никогаж! Любов +Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mindfield Добавено Март 11, 2006 Автор Доклад Share Добавено Март 11, 2006 БлагоДаря и аз за отзива...и за пожеланията, Благост...бъдете благословени. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Март 11, 2006 Доклад Share Добавено Март 11, 2006 Божият Мир и Божията Благодат да залеят цялата Земя! Амин Любов +Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Март 7, 2008 Доклад Share Добавено Март 7, 2008 Празник Ден на поклони, пожелания и рози. Заслужих ли го в други триста и шейсет - дни рошави, раздърпани и боси, забързани на стоп по прашните шосета? Заслужих ли го със отсъстващ поглед, замислена над някаква химера, с нехайно някъде раздухан огън и с отговори - ненамерени? Дни рошави, забързани и боси, неугледни, но жилави и земни Ще доведат до следващия празник розов и пак с шампанско ще поливам угризения. Забързани по прашните шосета, израстнаха деца, мечти, любови, от мен отидоха си. Само шепот от спомени...и всичко пак отново. Ден на поклони, пожелания и рози. Да бъдат с хиляди такива дни, и всеки да води още триста хиляди обикновени - със свойте грешки и пътеки. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Март 7, 2008 Доклад Share Добавено Март 7, 2008 Хубави стихове Късметче! Твои ли са? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Март 7, 2008 Доклад Share Добавено Март 7, 2008 (edited) Да, за всички вас. И се извинявам за "хилядите" дни, но да речем, че точно в този форум няма да се ограничаваме до едно прераждане, нали . Редактирано Март 7, 2008 от късметче Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Март 7, 2008 Доклад Share Добавено Март 7, 2008 Да, за всички вас. И се извинявам за "хилядите" дни, но да речем, че точно в този форум няма да се ограничаваме до едно прераждане, нали . Естествено! И благодаря за стиховете! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Март 7, 2008 Доклад Share Добавено Март 7, 2008 (edited) Жена Напразно за това, че си красива, нарекли са те грях през вековете. Единствено на тебе ти отива да бъдеш земно и небесно цвете. Да носиш най-безумното начало и в незабравата, да си забрава,- Осъдено е твойто грешно тяло да причестява и обожествява. До твоя мъж До теб една жена неповторима от толкова години да седи, най-хубавия поглед тя да има, съперница да бъде на звезди. Да бъде просто с ангелска глава, за нея да се бият в нова Троя.- А ти да разбереш това едва, когато съм поискал да е моя. Златна жена Изваяна почти невероятно, навярно от несбъдната мечта, при тебе всичко толкова е златно, че ослепявам аз от красота. За туй си мисля под небето боже, че ти-един голям, небесен дар, не си създадена на просто ложе, а може би в постеля на златар. Евтим Евтимов Честит празник, мили дами! Редактирано Март 7, 2008 от xameleona Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Март 7, 2008 Доклад Share Добавено Март 7, 2008 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ ,МАЙКИ ,СЪПРУГИ ,ДЪЩЕРИ ! Да бъдат все така неповторими ,изваяни ,невероятни и непостижими ,както винаги досега !!!!!!!! Поздрави ,поздрави , поздрави ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Март 7, 2008 Доклад Share Добавено Март 7, 2008 (edited) Честит 8 март. Живота Ви да е красив като букет с цветя О Вий, създадени от боговете с име Майка и Жена, Да бъдат дните озарени с много радост и любов, И с вдъхновение, песен, и духовен полет вечно нов! обич и уважение, Вальо Редактирано Март 7, 2008 от Валентин Петров Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Март 7, 2008 Доклад Share Добавено Март 7, 2008 Блягодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Trichocephalus Добавено Март 8, 2008 Доклад Share Добавено Март 8, 2008 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Атлантида Добавено Март 8, 2008 Доклад Share Добавено Март 8, 2008 Благодарим ти за тези прекрасни виртуални рози! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
solej Добавено Март 8, 2008 Доклад Share Добавено Март 8, 2008 Честит празник и от мен, мили дами! МНОГО ЛЮБОВ И КРАСОТА В ЖИВОТА ВИ! Всяка от вас може да открие част от цветята ,които бих искал с удоволствие да и подаря, на: http://www.bratstvoto.net/vehadi/vcardlite30/upload/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Март 8, 2008 Доклад Share Добавено Март 8, 2008 (edited) Честит празник на всички дами, които пишат в портала, много късмет и щастие ви пожелавам. Отделно поздравявам и всички модераторки, които хич не са малко - прекрасни жени от всички възрасти - да сте усмихнати и весели, да имате лека ръка и леко сърце, да сте много обичани и вие самите да дарявате любов и щастие. Бъдете много щастливи! Беше редно екипът от модератори мъже да поздрави всички дами, но ние ще простим това - с усмивка:-))) Редактирано Март 8, 2008 от Мона Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Март 8, 2008 Доклад Share Добавено Март 8, 2008 (edited) Честит празник на всички жени тук! Пожелавам им само две неща: Първо - наистина да знаят какво искат, т.е. от какво най-съществено се нуждаят. И второ - да го постигнат, сбъдвайки самите себе си в най-прекрасно-щастливия смисъл на думата. Редактирано Март 8, 2008 от aorhama Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Март 8, 2008 Доклад Share Добавено Март 8, 2008 Честит Празник и от мен! Поздрав за всички дами от Портала с Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Март 8, 2008 Доклад Share Добавено Март 8, 2008 Честит 8 март на всички жени и от мен! Бъдете винаги весели и усмихнати и нека всичките ви желания да се сбъднат! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Март 8, 2008 Доклад Share Добавено Март 8, 2008 ПОЗДРАВИ И ОТ МЕН. ПОЖЕЛАВАМ НА ДАМИТЕ ОТ ПОРТАЛА СВЕТЪЛ ДЕН, МНОГО РАДОСТ И УСМИВКИ :sorcerer: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Roemy Добавено Март 8, 2008 Доклад Share Добавено Март 8, 2008 ЧЕСТИТ 8 МАРТ! Пожелавам на всички дами от портала и от мен, да бъдат здрави, щастливи , мили и нежни любими , съпруги и майки! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Добавено Март 8, 2008 Доклад Share Добавено Март 8, 2008 Според Никита Михалков съществуването на специален празник на жените е обидно. Празникът, разбира се, е добро нещо, но за мен има много други необходими и добри начини да бъдат зарадвани жените, и то не само един ден в годината. А празникът на мъжете кога беше, да не забравим да ги поздравим? Толкова глупаво и остаряло деление е това. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Роси Б. Добавено Март 8, 2008 Доклад Share Добавено Март 8, 2008 Седемгодишният Тошко пита татко си: - Тате, тате, 8-ми март е ден на мама, ами татковците кога празнуват? - През всички останали дни на годината, тате.- отговаря таткото на Тошко. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts