Лиула Добавено Април 29, 2014 Доклад Share Добавено Април 29, 2014 (edited) Мария Калас в Мадам Бътерфлай, Пучини Незабравимо Редактирано Април 29, 2014 от Лиула Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Май 2, 2014 Доклад Share Добавено Май 2, 2014 Умирам от срам като българка, че великият бас Никола Гюзелев гасне, забравен от всички. Не се интересува никой от него. И няма какво да се оправдават близките му - сам е. Къде сме всички ние като българи? Общо взето сме никъде. Срам ме е. Аз искам да се говори затова, защото никой не е забравен и нищо не е забравено, защото този човек е част от националната ни ценност и той ме кара да бъда щастлива, че съм българка. _Маги_ и Ани 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Май 16, 2014 Доклад Share Добавено Май 16, 2014 Загубихме Гюзелев. Какво повече да кажа? На фона на чуждото оплаквачетство и малоумие, това е поразяваща новина, изтръгната от Сърцето. Маестро, душата ти е спокойна! Ани 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Май 17, 2014 Доклад Share Добавено Май 17, 2014 В памет на великия Гюзелев! Ани 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Май 18, 2014 Доклад Share Добавено Май 18, 2014 (edited) Днес, 18-ти май, се навършват точно 100 години от рождението на великия бас Борис Христов. Обърнете внимание на кадрите и на видеото Редактирано Май 18, 2014 от Лиула Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Февруари 10, 2015 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2015 Mio dolce amor, Puccini, Fidelia's aria, III act Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts