Иво Добавено Ноември 22, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 22, 2010 Ако имате предложения за подобряването на електронната книжарница в портала, публикувайте вашето виждане, предложения и мнения в тази тема. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Orion Добавено Декември 16, 2010 Доклад Share Добавено Декември 16, 2010 Според мен би било хубаво ако в книжарницата се предлагат и книги от други издателства, които имат допирни точки с учението. Например книги за Петър Димков. Аз бих се радвал ако се предлага албума с картини на Лили Димкова. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлата Добавено Декември 16, 2010 Доклад Share Добавено Декември 16, 2010 Orion, благодаря ти за предложението. Това е и наша мечта и се радвам, че тя има и други привърженици. За сега обаче нямаме ресурс за подобно нещо, нито времеви, нито човешки, нито финансов. Но сме си поставили за цел в бъдеще малко по малко да обогатяваме книжарницата с различна стойностна литература и музика А албума на Лили Димкова е стахотен наистина, но е официално изчерпан. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Zenda Добавено Януари 2, 2011 Доклад Share Добавено Януари 2, 2011 Здравейте! Аз бих ви препоръчала да организирате доставки и до чужбина - все пак има много българи, които живеят извън България. Материалите могат да се изпращат по пощата - веднъж щом въведете електронно разплащане. Аз лично ще използвам книжарницата ако има такава възможност Успех! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Януари 2, 2011 Автор Доклад Share Добавено Януари 2, 2011 От около една седмица вече правим и доставки в чужбина. Просто още не го бяхме обявили публично. Можете да направите поръчка и след това ще се свържем с вас за повече детайли относно организацията на изпращането и плащането. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Януари 2, 2011 Доклад Share Добавено Януари 2, 2011 Доставката непременно с куриер "до врата" ли е? Това не е много удобно за хора като мен, които са в движение през деня, а не е ясно кой ден и в колко часа ще дойде куриера. Предлагам да има доставка и "до поискване", която в някои случаи е по-удобна за получаване. Донка и Пламъче 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts