mercury Добавено Ноември 16, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2010 Започвам тази тема, защото спрямо мен беше проявена ревност, която сложи край на връзка, която така и не успя дя се разгърне в цялост . Равността беше проявена от мъж, като в началото аз дори и не разбрах каква е причината за рязкото охлаждане от негова страна. Имах глупостта най-чистосърдечно да кажа на бившия си партньор, че негов приятел е много добър и много го харесвам. Казах го не в интимния смисъл, а като за човек. В резултат бях изключително грубо отблъсната, мъжът се затвори като крепост и започна да общува с мен с общи, тривиални изречения. Стана толкова студен и недостъпен, че аз в крайна сметка го напуснах. Умът ми не може да побере мисълта, че някой може да разруши връзка ей така, без да положи усилия дори да разбере защо и в какъв смисъл съм казала нещо. Без да потърси и да даде обяснение за постъпките и мислите си. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Ноември 16, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 16, 2010 Задействала сте несъзнаваните му вярвания за отхвърляне, изоставяне, лишаване от любов, от разбиране и взаимност... Задействала сте страха му от провал, от който вероятно дълго време е бягал, поставяйки си маската на твърд мъж. Вярно е, че сте могла да бъдете по-дипломатична и че общо взето е нормално да се реагира с леко отдръпване, когато те сравняват с някого. Далеч не всяка жена също би се зарадвала ако приятелят и каже "Мила, приятелката ти Мария е страхотна. Не мога да откъсна очи от нея, има невероятно тяло, гърди и дупе. Просто е невероятна. Яка е, а освен това е и супер човек, еееххххх..." . Повечето жени биха реагирали с доста ревност и емоционално отдръпване при подобна ситуация, нали?! Не знам за вас, но повечето, да! Да, била сте нетактична! Той обаче е свръхреагирал, като реакция на задействаните в него нещица! И да, можел е просто да поговори с вас, да изясните ситуацията, вместо да бяга в отдръпването си, така е! Но, каквото било, било... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Ноември 17, 2010 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2010 http://www.beinsadou...?showtopic=7588 Прегледай и тази тема и довечера събери няколко приятели и почерпи за това,че си се отървала от въпросният човек навреме. Лина Коцева 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts