Пламъче Добавено Октомври 6, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 6, 2010 Чувала съм,че с помощтта на картите Таро може да се промени предсказано събитие.Това ставало с подмяна на последната карта от Келтския кръст с друга,по-благоприятна. Вярно ли е това? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Октомври 6, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 6, 2010 (edited) Чувала съм,че с помощтта на картите Таро може да се промени предсказано събитие.Това ставало с подмяна на последната карта от Келтския кръст с друга,по-благоприятна. Вярно ли е това? Защо според теб трябва да се променят събитията и дали някой заслужава? Лоши събития могат само да се отложат, но не и избегнат. Могат да се предизвикат добри събития и да се създават условия за такива с помощта на картите ТАРО, но подредби като Келтски кръст и подобни, нямат нищо общо с това. Редактирано Октомври 6, 2010 от Мона Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Октомври 6, 2010 Автор Доклад Share Добавено Октомври 6, 2010 Не,според мен не бива да се променят!Това е опасно за този,който ги променя - той няма това право. За предизвикването на добри събития съм чела,но не съм се опитвала да го правя. Като че ли нещо ми пречи да посягам към Тарото. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Октомври 7, 2010 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2010 Знаеш ли .... никой никога няма да те научи на това, а дори да ти каже как става, всичко ще ти се обърне с главата на долу. Таро ще намери пътя и начина да ти подскаже как можеш да го направиш както стана при мен. Не бързай обаче! Всичко си има цена! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Февруари 10, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2011 Чувала съм,че с помощтта на картите Таро може да се промени предсказано събитие.Това ставало с подмяна на последната карта от Келтския кръст с друга,по-благоприятна. Вярно ли е това? Възможно е, само че кой ще плати сметката после? Този, който го прави фактически или онзи, който го иска??? Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Февруари 10, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2011 Права е Мона, а и колкото и да си мислим, че знаем кое е най-добото за нас понякога грешим. От къде знаеш резултата, лош или добър до къде ще те доведе? Пламъче 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Февруари 10, 2011 Автор Доклад Share Добавено Февруари 10, 2011 (edited) Чувала съм,че с помощтта на картите Таро може да се промени предсказано събитие.Това ставало с подмяна на последната карта от Келтския кръст с друга,по-благоприятна. Вярно ли е това? Възможно е, само че кой ще плати сметката после? Този, който го прави фактически или онзи, който го иска??? Плащат и двамата... Мона,наистина не си заслужава да сбъдваме чужди желания по какъвто и да било начин,защото винаги плащаме. Редактирано Февруари 10, 2011 от Пламъче Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Ноември 28, 2013 Доклад Share Добавено Ноември 28, 2013 (edited) Чувала съм,че с помощтта на картите Таро може да се промени предсказано събитие.Това ставало с подмяна на последната карта от Келтския кръст с друга,по-благоприятна. Вярно ли е това? Я гледай ти, след почти 3 години, сякаш отново виждам за пръв път тая тема. Значи слагаме "благоприятна" карта, каквото и да значи това и хоп, рогът на изобилието идва при нас. Просто уникално откритие! Това наистина разби детските ми мечти Редактирано Ноември 28, 2013 от Лиула Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Март 17, 2014 Доклад Share Добавено Март 17, 2014 Провокирана съм от тема от друг форум. Първо смятам, че подобни теми са смехотворни, визирам теми за магии. Второ, ако някой тръгва с идеята да се занимава с магии и Таро, по-добре бързо да се отказва от картите и да отива да копае нивата: физическият труд ще му се отрази добре. Тая тема, може би и още една, съм ги оставила във форума, само да звучат като контрапункт. Като зная колко безумия има по разни форуми и лични блогове на гореописаната тема, специално за Таро, зле ми става. Добре е да се говори за това, а не да се маем като ощипани булки пред някой горещ левент. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts