pass_to Добавено Септември 14, 2010 Доклад Share Добавено Септември 14, 2010 незнма дали има друга такава тема... сънували ли сте един и същи сън с друг човек в една вечер? една сутрин се събуждаме с приятеля ми и се заприказвахме, че сме сънували неприятни сънища и двамата.... аз сънувах, че се разделяме с него по някакви причини.... той е сънувал, че се разделяме....щял да ходи в казарма и аз съм го изоставяла.... никога не ми се беше случвало... на вас случвало ли ви се е? и какво е възможното обяснение за подобно нещо... Кон Круз 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Септември 19, 2010 Доклад Share Добавено Септември 19, 2010 На мен ми се е случвало като дете по-често с брат ми. Обичахме да си разказваме сънищата и така ги засичахме. По-странното,което ми се е случи веднъж е, че имах усещането ,че сънувам два съня едновременно.Двете действия вървяха паралелно и бяха разделени с черна линия. Супер шантаво се чувствах след това. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
pass_to Добавено Септември 20, 2010 Автор Доклад Share Добавено Септември 20, 2010 Нина, мерси за отговора...явно това нещо е нормално, но вероятно хората просто не знаят, че се случва... аз пък имам един сън, който сънувам от време на време и в съня си осъзнавам, че е този гаден повтарящ се сън...че падам по стълби, завити или не ...падам, търкалям се по тях...пропадам по тях....усещането е много гадно все едно наистина потъваш, падаш, удряш се, като засмукване, ....много странно ...и е доста стресиращо изживяване... предполагам това е някакво изживяване на астралното тяло, защото по принцип в сънищата съм забелязала, че подобно на физическо усещане обикновено няма...освен, когато не се става въпрос за напикаване(всички са се напикавали и знаят какво е)........или други физиологични процеси.... а също сега ми изкочи в ума...може да е случка от минал живот....ама едва ли... сънищаат са много интересни за изследване..... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nina7705 Добавено Септември 20, 2010 Доклад Share Добавено Септември 20, 2010 Като този сън ,който споменаваш сънувах дежурно всяка нощ,като малка,някъде 4-5г.,може и по-отрано да е било.Имах два такива съня,заради които не исках да заспивам,защото знаех,че ще се случат,с времето си отидоха. Според мен е много вероятно да са спомени(интерпретации) на някакви травми. Моите усещания по време на сън не само се препокриват с будните,ами са и в пъти по-силни.Така ,че виж колко е индивидуално. Определено сънищата са една необятна,интересна и не омръзваща ми през годините територия. Като се замисля,минала съм през най-различни етапи и интереси досега,но като че ли сънуването е единственото,което все още държи по-един и същи начин вниманието ми. А инъче по темата,нормално е да се срещаме и в други измерения с другите души.Има толкова други начини за общуване. Vespertine 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts