Хармония Добавено Август 6, 2013 Доклад Share Добавено Август 6, 2013 Магията магнезий (Mg) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veilet Добавено Август 22, 2013 Доклад Share Добавено Август 22, 2013 Привет на всички съфорумци! Да споделя и аз от опит, натрупан през последните няколко месеца. Имам тиреодит на Хашимото от 4 години. В България се случваше така, че не ми определяха правилно правилната дозировка от медикаменти. В резултат на това ту се изпотявах, треперех от студ на момнти, а в други се чувствах пренапрегната и ако ме пуснеха на конни състезяния, сигурно щях да надбягам всички коне. Може би е глупаво сравнение, но не намирам друг начин, за да изразя точно моментното си тогавашно състояние. От 3 години съм в Германия и тукашните медици ме изследваха отново основно, за да определят правилната дозировка. Предписано ми е освен "химията" да приемам 1 хапче дневно селен. И о, чудо- селенът даде резултати: показателите постепенно се стабилизират и най- важното е, че се чувствам добре в неговата "компания". Вече спя почти нормално, усещането за глад е равномерно, изчезна потенето и вътрешното чувство за тревожност. Вярно е, че всеки 4 седмици съм задължена да давам кръв за изследване на щитовидните показатели, но това приемам за нормално и приемливо като вид здравна хигиена. Към всички с проблем като Тиреодит на Хашимото с препоръка за прием на селен, ала предварителната консултация с лекар е също желателна. Здраве, здраве и пак здраве!!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ceconiti Добавено Ноември 4, 2013 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2013 За мен по-добри от естествените витамини няма Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts