Kaloyan Добавено Септември 8, 2006 Доклад Share Добавено Септември 8, 2006 Каня всички, които се интересуват от Астрология и Себепознание на Публична лекция /вход напълно свободен/ на 7 Октомври /събота/ от 10ч. до 14ч. на адрес: София, Лозенец, ул.Милин камък 54, вх.Б, ап.2 Това ще бъде едно обширно и задълбочено представяне на Астрологията във всичките и раздели и измерения, което може да промени или поне да въздейства на вашите представи дори и да сте изкушени в този път на познание. За съжаление местата са ограничени и се извинявам предварително ако не стигнат. Добре дошли д-р Калоян Петров Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Kaloyan Добавено Септември 12, 2006 Автор Доклад Share Добавено Септември 12, 2006 Това е новина, но понеже не знам къде се пишат новините я представям тук: Каня всички, които се интересуват от Астрология и Себепознание на Публична лекция на 7 Октомври от 10ч. до 14ч. на адрес: Сф, Лозенец, ул.Милин камък № 54, вх.Б, ап.2 Вход свободен, разбира се Темата е за значението и смисъла на Астрологията, както и за нейните същностни измерения. Представлява интерес, както за изкушени в това познание за човека, така и за хора, които "нямат никаква представа", но се интересуват от себе си и другите хора. Извинявам се предварително за ограничения брой места. Добре дошли д-р Калоян Петров Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Септември 12, 2006 Доклад Share Добавено Септември 12, 2006 Благодарим! темата е знакова Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Севдалина Добавено Септември 18, 2006 Доклад Share Добавено Септември 18, 2006 Искам да попитам, възможно ли е лекцията да бъде представена и в Пловдив или качена в сайта. Поздрави! Севдалина Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Kaloyan Добавено Септември 19, 2006 Автор Доклад Share Добавено Септември 19, 2006 Мога да изнеса лекцията в Пловдив, но ако бъде организирана като място и има достатъчно интерес. Ако се организирате Севдалина може да стане. За да се изнесе в сайта първо трябва да се запише. Не знам дали някой ще направи такова нещо. Аз не си готвя лекциите предварително, никога не ги пиша. Ако се запишат от някого може да се появят. С най-добри пожелания ! Калоян Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
woltron4o Добавено Септември 25, 2006 Доклад Share Добавено Септември 25, 2006 Ако има места и аз имам интерес Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Kaloyan Добавено Септември 25, 2006 Автор Доклад Share Добавено Септември 25, 2006 Не мога да обещая за местата, но ако ми кажеш името си ще те посрещна и ще намерим място. Благодаря за интереса ! Калоян Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
мария христова Добавено Септември 28, 2006 Доклад Share Добавено Септември 28, 2006 Искам да попитам колко време ще продължи лекцията и възможно ли е ако ни допадне да се проведе и в друг град например Хасково Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Kaloyan Добавено Септември 28, 2006 Автор Доклад Share Добавено Септември 28, 2006 Възможно е да се проведе лекцията и в Хасково, както и в други градове, но при условие, че се организира - естествено ако има интерес. Понеже много хора се обадиха, че ще дойдат, а местата са малко може да повторя лекцията в голяма зала в София - отново при достатъчно интерес. За да не се окаже, че сте положили усилия да дойдете, а наистина няма никакво място ще си оставя мобилния телефон - 0888 608 661, за да се обади, който иска да присъства. Така ще мога навреме да предупредя за липса на места и евентуално да помисля за по-голямо пространство. д-р Калоян Петров Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts